Naslovna
Proizvodi
Usluge
Resursi
O nama
Kontakti

 

Naslovna > Sorta 2004

 


USCS na simpoziju SORTA 2004

 

Najnovija postignuća u razvoju CADDS/TRIDENT sustava prikazana su na XVI Simpoziju teorija i praksa brodogradnje - SORTA 2004, održanom u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima, 21. - 23. listopada 2004. godine. Tvrtka USCS bila je jedan od sponzora simpozija, a na samom događaju bila je prisutna s izložbenim štandom, člankom i izlaganjem.

Atmosfera na štandu
Na štandu, koji je bio podijeljen na tehnički dio i dio za razgovore, bio je instaliran potpuno operativan CADDS/TRIDENT sustav i Optegra PDM sustav, te je održano više demonstracija funkcionalnosti istoga. Također, na štandu je obavljeno pregršt poslovnih, ali i ugodnih opuštajućih razgovora sa trenutnim i budućim poslovnim partnerima.


Izlaganje članka
Na simpoziju je održano izlaganje članka "Integracija sustava CADDS/TRIDENT - MARS" u kojem su opisane metode korištene za izgradnju sučelja koje povezuje sustave CADDS/TRIDENT i MARS, kako na aplikacijskoj tako i na korisničkoj razini. U njemu su prikazane korištene Web tehnologije i razvojni alati, uglavnom zasnovani na Oracle platformi, a dan je i osvrt na mogućnost integracije sučelja sa PDM sustavom za upravljanje podacima o proizvodu.

Download članka: Integracija sustava CADDS/TRIDENT - MARS (Adobe PDF dokument, 440 kB).

Download prezentacije: Integracija sustava CADDS/TRIDENT - MARS (MS PowerPoint, 1,6 MB).

 

Službeni i društveni dio simpozija

 

Izlet na Plitvička jezera

... i to nije sve! Za originale ovih (pa i ostalih) slika, molimo javite se na webadmin@uscs.hr.