¤ Hrvatski ¤ English  

 

 

 

Naslovna > 40 godina informatike

 


40 godina informatike u Uljaniku

 

U povodu jubileja 40 godina informatičke djelatnosti u Uljaniku, danas je na Poslovnom savjetu organiziran prijem predstavnika informatičara, onih koji su sudjelovali u počecima te djelatnosti i onih koji su je razvijali i doveli do današnje zavidne razine.

Vrlo zanimljiva prezentacija koju su pripremili i predočili voditelji projekta Jelena Vojinović-Terlević (Uljanik IRI) i Milan Milanović (USCS), podsjetila je na slijed značajnijih informatičkih godina te istakla dostignuća s posebnim osvrtom na integrirani informacijski sustav Burin te na CADDS/TRIDENT sustav.

U prigodnici događaja Enco Vitasović, direktor USCS-a, uručio je poklone "za sjećanje" Mariju Buršiću, Rafaelu Varešku, Bojanu Vuku te Đorđu Sinkoviću koji više ne rade u Uljaniku, no koji su idejama i znanjem pridonijeli današnjim postignućima.

Čestitke u povodu obljetnice uputio je predsjednik Uprave Karlo Radolović. Istakao je da ga je posebno dojmilo što su zavidnu razinu informatičke djelatnosti u Uljaniku stvorili naši ljudi, naš kadar. On je siguran - rekao je dalje - da će se taj kadar umješno nositi i s daljnjim izazovima, tj. prilagoditi se novim potrebama koje će proizlaziti iz sve širih privatizacijskih procesa. Predsjednik Nadzornog odbora društva Uljanik IRI Emil Kožljan istaknuo je vezu menadžment-informatičari u kojoj prvi ističu što žele a drugi razrađuju kako doći do cilja.

Na kraju prigodnog druženja uprava društava Grupe Uljanik i informatičara, Veljko Grbac, direktor IRI-ja, iskazao je zahvalnost menadžmentu na poticaju i razumijevanju informatičke djelatnosti. Bez njihove podrške - kako je rekao - ne bi bilo ni današnjih informatičkih dostignuća u Uljaniku.


Poslovni savjet i gosti


Direktor USCS-a Enco Vitasović uručuje prigodne poklone Mariju Buršiću i Rafaelu Varešku.

 

 

Download

 

USCS članak povodom 40 godina informatike (Adobe PDF dokument, 1.2 MB).

 

 

Nove TRIDENT brošure

Preuzmite najnovije brošure i saznajte više o TRIDENT-u i njegovom NESTING modulu.

 

Send mail to webmaster@uscs.hr with questions or comments about this web site. Last modified: June 14, 2011
Copyright 2002-2010 USCS d.o.o.